Adresgegevens

Heinsbergerweg 48
6074 AE Melick

0475 470 471

Aixam MINAUTO 

Vanwege de toenemende vraag naar scherp geprijsde brommobielen in heel Europa heeft Aixam de Minauto ontwikkeld. De Minauto is, evenals Aixam brommobielen, voorzien van de Kubota motor. Dit maakt de Minauto, in tegenstelling tot concurrerende budgetbrommobielen, uiterst betrouwbaar. Daarnaast deelt deze 45 kilometer auto technisch gezien veel met het Aixam platform. Dit draagt bij aan prettige rijeigenschappen, meer veiligheid en comfort. De Minauto is leverbaar in drie verschillende types: Minauto Access, Minauto GT en Minauto Cross. Op iedere nieuwe Minauto geldt 2 jaar volledige garantie zonder kilometerbeperking. 

Minauto Base

Voor een prijs vanaf slechts €9.489,- rijklaar rijdt u de Minauto Access (enkel leverbaar in wit). De Base is het instapmodel van de Minauto modellen en is een brommobiel voorzien van al het nodige. Zo heeft deze brommobiel de beschikking over dagrijverlichting, extra krachtige halogeen koplampen en een derde remlicht. Ook degelijke handgrepen en grote spiegels behoren tot de standaarduitrusting. Optioneel zijn een radio, 14 inch lichtmetalen velgen en een reservewiel beschikbaar.

Aixam Minauto AccessAixam Minauto Access Brommobiel

Minauto GT

De Minauto GT is de luxe variant van de Access uitvoering en is leverbaar vanaf €10.589,- rijklaar. U kunt dan zonder meerprijs kiezen uit de kleuren parelmoer wit, parelmoer rood, blauw metallic of zwart. De Minauto GT is luxer afgewerkt aan zowel de binnen- als buitenzijde. Zo is deze voorzien van elektrische ramen, lichtmetalen velgen, bagageafdekking en handschoenenvakje. Ook dit model kan worden voorzien van airconditioning, reservewiel en radio. 

Aixam Minauto GT 45km auto

 

Minauto Cross

Op zoek naar meer ruimte? De Minauto Cross heeft maar liefst 1100 liter kofferruimte en is leverbaar vanaf slechts €11.189,- rijklaar. In vergelijking met alle andere 45 kilometer auto's in deze prijsklasse biedt de Cross de meeste ruimte voor uw geld. De Minauto Cross is net als de GT uitgevoerd met elektrische ramen, bagageafdekking en bekerhouders. 

Aixam Minauto Cross BrommobielAixam Minauto Cross 2018Aixam Minauto Cross

 

Vergelijk de Minauto


Brommobiel Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Versturen

  • Adresgegevens
  • Heinsbergerweg 48
  • 6074 AE Melick
  •  
  • 0475 470 471