Adresgegevens

Heinsbergerweg 48
6074 AE Melick

0475 470 471

Crossover grootste brommobiel

Terug  |  Publicatiedatum :

Met een recordlengte van bijna 3,10 meter en een ongeëvenaarde kofferruimte van 1200 liter introduceert Europees marktleider Aixam de allergrootste brommobiel op de markt, de Crossover.

De ontwikkelingen in de wereld van autorijbewijsloze 45 km auto’s staan niet stil. De ontwerpen lijken veel op die van echte auto’s en de veiligheidsvoorzieningen worden steeds beter. Vijf jaar geleden koos de ANWB Kampioen het vorige paradepaardje van Aixam, de Crossline, als ‘meest comfortabele brommobiel’. Uit de laatste test blijkt dit merk ook het meest veilig. De gloednieuwe Crossover gaat nog een stap verder: ABS.

 

Actieve en passieve veiligheid

Het antiblokkeersysteem verhindert het blokkeren van de wielen op het moment dat de bestuurder plotseling voor een obstakel moet remmen. Ook bij regen, ijzel of sneeuw blijf je baas over het voertuig.

De Crossover heeft bovendien grotere en langere zijruiten om ook opzij beter zicht te hebben. De passieve veiligheid van alle Aixam’s wordt vooral gewaarborgd door de veelgeprezen kooiconstructie.

Dit en nog veel meer nieuws is te lezen op de nieuwe website van Aixam: www.aixam.nl

 

De zeer luxe Crossover Premium is leverbaar in vijf kleuren en kost € 14.720.

Meer informatie bij de erkende Aixam-dealer:

Brommobiel Center Limburg
Hingenderstraat 28
6111 AC Sint Joost (Echt)
0475-470741

www.brommobielcenter.nl


Brommobiel Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Versturen

  • Adresgegevens
  • Heinsbergerweg 48
  • 6074 AE Melick
  •  
  • 0475 470 471