• Haal en breng service
  • De nummer 1 Aixam Dealer
  • Totaal ontzorgd
  9.6 / 10 44 reviews 
Onze vestigingen Melick Beek

Praktijkexamen brommobiel uitgesteld

NEWS_READING_TIME_LESSTHAN 1 NEWS_READING_TIME_MINUTE.

Terug
Praktijkexamen brommobiel uitgesteld

Op 1 december berichtten de media dat het praktijkexamen voor brommobielen (en brommers en scooters) is uitgesteld. De nieuwe datum die wordt genoemd, is 1 maart 2010. Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) laat weten nog niets officieels te hebben vernomen.

Op haar website meldt het CBR: "Vanochtend verscheen het bericht in de media dat het bromfietspraktijkexamen wordt uitgesteld naar maart 2010. Het CBR kan dat op dit moment niet bevestigen. De minister zal binnenkort de Tweede Kamer per brief informeren over de definitieve invoeringsdatum. Ook zal de minister nadere mededelingen doen over het examentarief en de aantekening `automaat` op het bromfietsrijbewijs. Pas als de brief is verstuurd kan het CBR, de klanten, medewerkers en de branche informeren. Zowel CBR als de rijschoolbranche waren overigens met de voorbereidingen klaar voor invoering op 1 januari 2010. Het eerste praktijkexamen stond gepland op 18 januari 2010."

Minister Eurlings heeft ook nog niet laten weten wat het praktijkexamen straks zal gaan kosten. De Telegraaf schrijft: "Rijschoolhouders worden ze spoedig mogelijk ingelicht”, aldus het ministerie van Verkeer. Eurlings komt mogelijk nog deze week met een brief naar de Tweede Kamer, waarin hij ook zal uitleggen of de examenprijs van 99 euro nog omlaag kan."

AIXAM zal mensen die vóór 1 maart 2010 (de nieuwe richtdatum) de examenkosten van het theorie-examen vergoeden bij de aanschaf van een nieuwe brommobiel.

Publicatiedatum 18/01/2010
Wat klanten vertellen
Jo Gerits

SUPER BROMMOBIEL DEALER ALWEER GOED GEHOLPEN MET EEN NIEUWE BROMMOBIEL KOPEN EERLYK GOED EN BEHULPZAAM KOMEN ALLE AFSPRA ...

 10 / 10 Jo Gerits
26-03-2024
Harrie Boumans

Goede service en vriendelijkheid en nette garage

 10 / 10 Harrie Boumans
03-03-2024
Wendie Smeets

Betrouwbare en behulpzame mensen!

 10 / 10 Wendie Smeets
25-01-2024
by Mediazo