• Haal en breng service
  • De nummer 1 Aixam Dealer
  • Totaal ontzorgd
  9.6 / 10 44 reviews 
Onze vestigingen Melick Beek

Sport-brommobiel Aixam GTO

1 NEWS_READING_TIME_ADD

Terug
Exclusieve automerken als Ferrari en Pontiac hadden al een GTO-versie. Nu is er ook een brommobiel met een ultrasportief model: de Aixam GTO. De snelheid is met een top van 45 kilometer per uur wel wat minder. Ook hoef je voor deze exclusieve brommobiel lang niet zo diep in de buidel te tasten.

De Aixam GTO zet een nieuwe standaard in de wereld van brommobielen. De  bijzondere kenmerken van dit baanbrekende model zijn de achterspoilers, sideskirts, dubbele uitlaat, fonkelend rode velgen, LED dagverlichting, opvallende bestickering, zonneband op de voorruit, aluminium traanplaat op de vloer en de sportstoelen die zijn voorzien van logo en rode sierstiksels. Het interieur is standaard leverbaar met veel rode accenten en heeft een ‘carbon look’ als optie. 

Sportstoelen

Plaatsnemen op de exclusieve sportstoelen is een prettige ervaring. Als vanouds is er in het interieur veel zorg besteed aan de keuze van de uitrustingen en materialen. Het dashboard met instrumentenpaneel is zeer overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en biedt een goede blik naar buiten. De GTO combineert passie voor autosport met plezier voor een dagelijks ritje.

Je mag achter het stuur plaatsnemen met het rijbewijs AM (bromfiets), rijbewijs B (auto) of rijbewijs A (motor). 

Optimale resultaten

Voor sommigen is de Aixam GTO misschien een tikkeltje te sportief. Die brommobielrijders kunnen kiezen uit de overige modellen van Aixam: City (ideaal stadsvoertuig), Crossline (volgens de ANWB de comfortabelste brommobiel) en Scouty R (cabriolet).  

Alle brommobielen van Aixam zijn Europees goedgekeurd, comfortabel, veilig en zeer zuinig. De fabrikant zet zich continu in om optimale resultaten te behalen op het gebied van motorisering, aerodynamica en hergebruik van materialen. Bijna honderd procent van de Aixam kan gerecycled worden.

De Aixam GTO is leverbaar in de kleuren metallic rood, metallic zilver en parelmoer wit vanaf € 13.541,-.

Voor meer informatie contact opnemen met Brommobiel Center Limburg.
Tel: 0475-470 471
www.brommobielcenter.nl

Publicatiedatum 07/04/2011
Wat klanten vertellen
Jo Gerits

SUPER BROMMOBIEL DEALER ALWEER GOED GEHOLPEN MET EEN NIEUWE BROMMOBIEL KOPEN EERLYK GOED EN BEHULPZAAM KOMEN ALLE AFSPRA ...

 10 / 10 Jo Gerits
26-03-2024
Harrie Boumans

Goede service en vriendelijkheid en nette garage

 10 / 10 Harrie Boumans
03-03-2024
Wendie Smeets

Betrouwbare en behulpzame mensen!

 10 / 10 Wendie Smeets
25-01-2024
by Mediazo