• Haal en breng service
  • De nummer 1 Aixam Dealer
  • Totaal ontzorgd
0 / 10
  Heinsbergerweg 48, 6074 AE Melick
  Bel ons direct   0475 - 470 471   0475 - 470 471

AIXAM presenteert zijn nieuwe lijn: De Aixam Coupé

Terug

Wellicht hebt u hem al gezien, ons nieuwe model: de Aixam Coupé. Is dit niet het geval? Dan kunt u alles over de nieuwe Coupé in dit nieuwsbericht lezen. 

Aixam is het eerste merk dat met een Coupé versie van de brommobiel komt. De Aixam Coupé is afgelopen maand voor het eerst geïntroduceerd op de autoshow in Parijs en is vanaf deze maand verkrijgbaar. De Aixam Coupé is een echte eyecatcher!

De nieuwe Aixam Coupé is verkrijgbaar in drie verschillende modellen: Coupé S, Coupé Premium en Coupé GTi

Binnen deze modellen is er variatie mogelijk in dak, kleur en vele opties. Hierdoor kunt u altijd een Coupé samenstellen naar uw eigen wens. Voor een sportieve en eigenwijze uitstraling kiest u de Coupé S. Wilt u een elegant model, dan kiest u voor de Coupé Premium. Of wilt u opvallend over straat met uw Coupé, dan is de GTi het model.

Aixam Coupé GTi

Niet alleen kijkt Aixam naar het uiterlijk van uw brommobiel, maar Aixam hecht ook veel waarde aan uw veiligheid. Naast het al bestaande ABS remsysteem, komt de fabrikant nu met een vernieuwd schakelsysteem. Dit schakelsysteem zorgt er voor dat u makkelijk en soepel kunt schakelen en hiermee uw volledige aandacht op het verkeer kunt houden.

Naast dit alles biedt Aixam sinds dit jaar ook airconditioning in uw brommobiel als optie. De airconditioning is geïntegreerd in het bestaande ventilatiesysteem. De extra koele lucht is afkomstig van een additioneel ventilatieblok onder het dashboard. Aangezien deze lucht niet alleen heerlijk fris is, maar ook droog, werkt de airco ook optimaal om de ruiten te ontwasemen.

Wilt u meer informatie over Aixam of specifiek over de nieuwe Coupé? Neem dan contact op met Brommobielcenter Limburg.

Publicatiedatum 08/11/2012

Wat klanten vertellen

Super ervaring gehad bij de aanschaf van mijn brommobiel!

Riet Duiven

Bij Brommobielcenter bent u aan het juiste adres voor aankoop, verkoop en onderhoud van brommobielen (ook wel 45km auto's genoemd).

Jan Janssen

Design & Development by MediaZo!