Adresgegevens

Heinsbergerweg 48
6074 AE Melick

0475 470 471

Bezoek onze stand op BeleefPlus in Sittard op 27 en 28 Mei a.s.

Terug  |  Publicatiedatum :

Bezoek ook onze stand op de BeleefPlus beurs in Sittard op 27 en 28 Mei a.s. De BeleefPlus is een regionale beurs voor actieve 50-plussers. 

"Proef, zie, leer, doe en ervaar de beurs"

Naast de uitgebreide informatie die wordt verstrekt, worden er demonstraties en workshops gegeven, gevarieerde activiteiten georganiseerd, wedstrijden uitgeschreven, kan er worden geprobeerd, geproefd, geluisterd, gekeken en zijn er nog veel meer activiteiten die aansluiten bij de interesses en belevingswereld van de actieve 50-plusser.

 

Doordat BeleefPlus regionaal en relatief kleinschalig is opgezet krijgt de beurs haar eigen unieke karakter. Het is geen massabijeenkomst, waarbij u door de bomen het bos niet meer ziet, maar een intieme en persoonlijke beurs met eengemoedelijke en ongedwongen sfeer. Op die manier heeft u alle ruimte en tijd om gesprekken aan te gaan met experts en alle stands te bezoeken.

 

Er is voor iedereen wel wat te doen tijdens BeleefPlus. Er zijn stands in de vijf categorieën Vakantie, Vrije Tijd, Wonen, Zorg & Welzijn en Tuin & Tuinieren. Elke categorie omvat verschillende deelnemers met eigen specialiteiten. Bovendien vinden er modeshows plaats en is er live muziek op het podium waar u vanaf het beursterras van kan genieten.


Brommobiel Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Versturen

  • Adresgegevens
  • Heinsbergerweg 48
  • 6074 AE Melick
  •  
  • 0475 470 471