• Haal en breng service
  • De nummer 1 Aixam Dealer
  • Totaal ontzorgd
  8.8 / 10 76 reviews 
Onze vestigingen Melick Beek

Over Brommobielcenter

Bekend om zijn beste service

Als brommobielcenter vinden wij service en kwaliteit het meest belangrijk voor onze (toekomstige- & bestaande) klanten. Brommobielcenter zorgt ervoor dat u dit als klant ervaart vanaf de aankoop tot aflevering, maar uiteraard ook bij reparatie en onderhoud. 

Transportservice

Omdat wij goed begrijpen dat niet iedere klant zelf kan komen rijden voor een onderhoudsbeurt kunnen wij (ook) het transport voor u regelen. Ook bij schade en pech staat de servicevrachtwagen altijd klaar om u zo snel mogelijk weer op gang te helpen. Is uw brommobiel toe aan een onderhoudsbeurt of reparatie en kunt u zelf niet komen rijden? Maak dan snel een afspraak om uw brommobiel op te laten halen. 

Haal- en brengservice Brommobiel Center Limburg

Showroom boordevol brommobielen

In onze showroom vindt u altijd een uitgebreid assortiment aan nieuwe en gebruikte brommobielen. Komt gerust eens langs om een kijkje te nemen in onze showroom, ook voor proefritten. Wij zijn officieel Aixam Dealer, het nr. 1 merk onder de brommobielen. 

Showroom Brommobielen

Leenbrommobiel

Bij schadeherstel of langdurige reparatie's stellen wij gratis voor al onze klanten een leenbrommobiel ter beschikking. Gaarne hiervoor een afspraak maken. 

Werkplaats voor brommobielen

De werkplaats van Brommobielcenter Limburg is speciaal uitgerust voor uw brommobiel en heeft gespecialiseerde monteurs op dit gebied. Hier kunt u terecht voor onderhoud, reparaties en schadeherstel voor alle merken brommobielen.

Onderhoud van uw brommobiel

Evenals een auto heeft een brommobiel ook periodiek onderhoud nodig. Dit is belangrijk voor de levensduur van de brommobiel. Onderhoudsbeurten moeten dan ook jaarlijks gebeuren, of bij de door de fabrikant aangegeven kilometers. Dit ligt tussen de 2.500 en 5.000 kilometer.

Bent u in de gelegenheid om zelf te komen, dan kunt u hierop wachten onder het genot van een kopje koffie in onze showroom. Als dit niet mogelijk is kunt u gebruik maken van onze breng- en haal service.

Reparaties & Schadeherstel

Ook voor reparaties en schadeherstel aan uw 45 kilometer auto, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring kunt u ervan uitgaan dat uw brommobiel in goede handen is.

Voor schade kunt u bij ons terecht voor expertise en schadeherstel. Wanneer gewenst, verzorgen wij dit gehele traject voor u. Hieronder valt het ophalen van de brommobiel, verzekeringstraject, herstellen en terugbrengen.

 

Wat klanten vertellen
Sandra

Super garage lieve mensen heb 3 jaar geleden mijn aixam bij hun gekocht en dat was de allerbeste keuze die ik heb gemaak ...

 10 / 10 Sandra
20-09-2022
Jo. Gerits

Super garage al 27jaar klant en al 15brommobielen by hun gekocht en nooit problemen gehad in al die tyd nog nooit stop g ...

 10 / 10 Jo. Gerits
08-08-2022
Pascal Huijbers

Ik vind het echt gezellig daar.

 10 / 10 Pascal Huijbers
03-08-2022
Marketing & Development by Mediazo