• Haal en breng service
  • De nummer 1 Aixam Dealer
  • Totaal ontzorgd
  9.6 / 10 44 reviews 
Onze vestigingen Melick Beek

Over Brommobielcenter

Bekend om zijn beste service

Als brommobielcenter vinden wij service en kwaliteit het meest belangrijk voor onze (toekomstige- & bestaande) klanten. Brommobielcenter zorgt ervoor dat u dit als klant ervaart vanaf de aankoop tot aflevering, maar uiteraard ook bij reparatie en onderhoud. 

Brommobielen showroom van Brommobielcenter Limburg

Showroom boordevol brommobielen

In onze showroom vindt u altijd een uitgebreid assortiment aan nieuwe en gebruikte brommobielen. Komt gerust eens langs om een kijkje te nemen in onze showroom, ook voor proefritten. Wij zijn officieel Aixam Dealer, het nr. 1 merk onder de brommobielen. 

Wij beschikken over een showroom in Melick en Beek. Bekijk onze actuele openingstijden alvorens u een bezoek brengt aan een van onze showrooms. 

Onze brommobielen werkplaats

De werkplaats van Brommobielcenter Limburg is speciaal uitgerust voor uw brommobiel en heeft gespecialiseerde monteurs op dit gebied. Hier kunt u terecht voor onderhoud, reparaties en schadeherstel voor alle merken brommobielen.

Brommobielen onderhoud

Evenals een auto heeft een brommobiel ook periodiek onderhoud nodig. Dit is belangrijk voor de levensduur van de brommobiel. Onderhoudsbeurten moeten dan ook jaarlijks gebeuren, of bij de door de fabrikant aangegeven kilometers. Dit ligt tussen de 2.500 en 5.000 kilometer. 

Bent u in de gelegenheid om zelf te komen, dan kunt u hierop wachten onder het genot van een kopje koffie in onze showroom. Als dit niet mogelijk is kunt u gebruik maken van onze breng- en haal service.

Ondershoudsafspraak inplannen

 

Reparaties en schadeherstel aan brommobielen

Ook voor reparaties en schadeherstel aan uw 45 kilometer auto, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring kunt u ervan uitgaan dat uw brommobiel in goede handen is.

Voor schade kunt u bij ons terecht voor expertise en schadeherstel. Wanneer gewenst, verzorgen wij dit gehele traject voor u. Hieronder valt het ophalen van de brommobiel, verzekeringstraject, herstellen en terugbrengen.

Afspraak inplannen voor reparatie

 

Leenbrommobiel

Bij schadeherstel of langdurige reparatie's stellen wij gratis voor al onze klanten een leenbrommobiel ter beschikking. Gaarne hiervoor een afspraak maken. 

Transportservice Brommobielen

Brommobiel transportservice

Omdat wij goed begrijpen dat niet iedere klant zelf kan komen rijden voor een onderhoudsbeurt kunnen wij (ook) het transport voor u regelen. Ook bij schade en pech staat de servicevrachtwagen altijd klaar om u zo snel mogelijk weer op gang te helpen. Is uw brommobiel toe aan een onderhoudsbeurt of reparatie en kunt u zelf niet komen rijden? Maak dan snel een afspraak om uw brommobiel op te laten halen. 

Wat klanten vertellen
Jo Gerits

SUPER BROMMOBIEL DEALER ALWEER GOED GEHOLPEN MET EEN NIEUWE BROMMOBIEL KOPEN EERLYK GOED EN BEHULPZAAM KOMEN ALLE AFSPRA ...

 10 / 10 Jo Gerits
26-03-2024
Harrie Boumans

Goede service en vriendelijkheid en nette garage

 10 / 10 Harrie Boumans
03-03-2024
Wendie Smeets

Betrouwbare en behulpzame mensen!

 10 / 10 Wendie Smeets
25-01-2024
by Mediazo