• Haal en breng service
  • De nummer 1 Aixam Dealer
  • Totaal ontzorgd
  9.6 / 10 43 reviews 
Onze vestigingen Melick Beek

45 km auto specialist in Limburg

45 km auto's

Brommobielcenter Limburg is de specialist op het gebied van 45 km auto's in Limburg. Wij bieden een ruim assortiment aan gloednieuwe 45 km auto's of betrouwbare tweedehands modellen van merken zoals Aixam en Microcar.

Vanuit onze twee showrooms in Melick en Beek, kunt u altijd bij ons terecht voor een uitgebreide selectie 45 km auto's inclusief deskundig advies. 

Met onze unieke ophaal- en brengservice kunnen wij na de aankoop uw nieuwe 45 km auto bij u thuis afleveren. Zo kunt u zonder zorgen van uw nieuwe aanwinst genieten.

Plan een showroomafspraak  of meer informatie

Grijze 45 km auto sfeerbeeld

45 km auto kopen

Wilt u een 45 km auto kopen? Bij Brommobielcenter Limburg bieden we een ruim assortiment aan zowel nieuwe als tweedehandse 45 km auto's in verschillende prijsklasses. In onze showrooms kunt u verschillende modellen bekijken en een proefrit maken in een 45 km auto naar wens. 

Nieuwe 45 km auto kopen

Onze nieuwe 45 km auto's zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en veiligheidsvoorzieningen. Een groot voordeel van nieuwe 45 km auto's is dat u de auto volledig kan samenstellen met de gewenste opties. Daarnaast profiteert u uiteraard ook nog van langdurige fabrieksgarantie.

Tweedehands 45 km auto kopen

Onze tweedehands 45 km auto's zijn grondig geïnspecteerd en onderhouden door onze deskundige monteurs en zijn daardoor een betaalbare en betrouwbare keuze. De meeste tweedehands 45 km's auto kunnen wij (af)leveren op zeer korte termijn, terwijl nieuwe modellen een langere levertijd hebben.  

Wat kost een 45 km auto? 

De kosten van een 45 km auto kunnen sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk, het model, of het voertuig nieuw of tweedehands is en de aanwezige functies en uitrusting. Over het algemeen kunnen de prijzen van 45 km auto's variëren van ongeveer €5.000 tot €20.000.

Onze vakkundige adviseurs kunnen u assisteren bij het maken van een weloverwogen keuze. Samen kijken we naar uw wensen en behoeften, zodat u de perfecte 45 km auto vindt die zowel aan uw verwachtingen voldoet als binnen uw budget past. 

Ruim assortiment Nieuwe 45 km auto's en occasions
Service & kwaliteit Vrijblijvende proefrit en advies op maat
Kwaliteitsmerken Officiële Aixam-dealer
Grijze elektrische 45 km auto

Elektrische 45 km auto

Met de groeiende focus op duurzaamheid en milieuvriendelijke mobiliteit, worden elektrische 45 km auto's steeds populairder. Naast de gewone benzine-uitvoeringen, leveren we bij Brommobielcenter Limburg ook elektrische 45 km auto's. 

Voordelen elektrische 45 km auto

  • Milieuvriendelijk
  • Laga gebruikskosten
  • Stil en comfortabel

Bezoek onze showrooms in Melick en Beek en ontdek de voordelen van elektrisch rijden met een 45 km auto. Ons team staat klaar om u te helpen en te adviseren over de beste keuze voor uw behoeften.

45 km auto leasen

Bij Brommobielcenter Limburg is het mogelijk om een 45 km auto te leasen. Het leasen biedt diverse voordelen ten opzichte van het kopen van een brommobiel en kan in sommige gevallen veel goedkoper zijn. 

Voordelen leasen 45 km auto

  • Geen grote investering
  • Geen zorgen over onderhoud en reparatie
  • Altijd in de nieuwste 45 km auto's rijden

45 km auto leasecontract

Bij Brommobielcenter Limburg maken we leasen eenvoudig en toegankelijk. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen bij het vinden van het juiste leasecontract dat perfect aansluit bij uw wensen. Neem contact met ons op of plan een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken. 

Contact opnemen  of meer informatie over 45 km auto's leasen

Wat klanten vertellen
Jo Gerits

SUPER BROMMOBIEL DEALER ALWEER GOED GEHOLPEN MET EEN NIEUWE BROMMOBIEL KOPEN EERLYK GOED EN BEHULPZAAM KOMEN ALLE AFSPRA ...

 10 / 10 Jo Gerits
26-03-2024
Harrie Boumans

Goede service en vriendelijkheid en nette garage

 10 / 10 Harrie Boumans
03-03-2024
Wendie Smeets

Betrouwbare en behulpzame mensen!

 10 / 10 Wendie Smeets
25-01-2024
by Mediazo