• Haal en breng service
  • De nummer 1 Aixam Dealer
  • Totaal ontzorgd
  9.8 / 10 26 reviews 
Onze vestigingen Melick Beek

Reviews

Schrijf een review
 10 / 10    5
Een super garage al 14 jaar bijna vandaag een mooie tweedehands auto gekocht alles geweldig geregeld toppie
 10 / 10    Marion van Battum
30-11-2022
 10 / 10    5
Top uitbaters! Heel veel uitleg gekregen en de proefrit werd zeer goed uitgelegd ondanks wij nog nooit zelf in een brommobiel hadden gereden.
 10 / 10    Caitlyn Noukens
26-11-2022
 8 / 10    4
Goede service
 8 / 10    Theo Stoffels
10-11-2022
 10 / 10    5
 10 / 10    Jeroen Houtbeckers
24-10-2022
 8 / 10    4
Vandaag mijn nieuwe brommobiel gekocht snel geholpen en zeer vriendelijke mensen ga graag nog eens terug
 8 / 10    Henk Janssen
27-09-2022
 8 / 10    4
 8 / 10    Niklas Langen
27-09-2022
 10 / 10    5
Super garage lieve mensen heb 3 jaar geleden mijn aixam bij hun gekocht en dat was de allerbeste keuze die ik heb gemaakt.om deze bij hun te kopen .Lieve eigenaars en beste monteurs die de brommobielen maken ongeacht wat het probleem is..
 10 / 10    Sandra
20-09-2022
 2 / 10    1
Ik ben daar geweest op mijn brommobiel te repareren en ok heb 500 euro betald na 3 dag mijn brommobiel alweer niet meer start en hen vroeg mij nog 1000 euro hen echt dief
 2 / 10    sa salam
12-09-2022
 10 / 10    5
Super garage al 27jaar klant en al 15brommobielen by hun gekocht en nooit problemen gehad in al die tyd nog nooit stop gestaan met myn brommobielen omdat er een super goede Japanse cubota motor in zit Ik raad iedereen aan die een brommobiel wil kopen eens naar brommobiel center Limburg en beek Te gaan ik weet zeker dat uw slaagt
 10 / 10    Jo. Gerits
08-08-2022
 10 / 10    5
 10 / 10    Wil Janssen
05-08-2022
 10 / 10    5
Ik vind het echt gezellig daar.
 10 / 10    Pascal Huijbers
03-08-2022
 10 / 10    5
Een nieuwe auto gekocht .goede service
 10 / 10    Harleen heutz
01-08-2022
 10 / 10    5
 10 / 10    klaus kuijpers
24-05-2022
 10 / 10    5
Gisteren(9-5-2022)heb ik hier voor de eerste keer een aixam aangeschaft en stond echt perplex van de goede service en de tijd die namen voor mij om zelfs ook de verzekering te regelen...echt helemaal top!
 10 / 10    björn huizinga
10-05-2022
 10 / 10    5
Super goed bedrijf. Nadat je een brommobiel gekocht hebt vind er een uitstekende nazorg plaats. De service is subliem en men is zeer geduldig en vriendelijk. Je krijgt er zelfs hulp bij de registratie van de RDW. Ik heb nu pas de 1000KM beurd gehad. Ik kon wachten totdat men de klus geklaard had en dat natuurlijk onder het genot van een expresso.Het cijfer dat ik hen geef is een 10.
 10 / 10    Paul Dijks
13-04-2022
 10 / 10    5
Supervriendelijke en snelle service.
 10 / 10    Saskia Wijenbergh
09-04-2022
 10 / 10    5
Zeer goed en mooi zeer vriendelijk personeel en baas..
 10 / 10    Piet Van vlimmeren
06-04-2022
 10 / 10    5
Weer super goed geholpen op alle vragen antwoord gekregen en goed uitgelegd bij mijn 1000km beurt toppie gr jolanda
 10 / 10    Jolanda Ucher
04-04-2022
 10 / 10    5
 10 / 10    wilma.hauser.
22-03-2022
 8 / 10    4
 8 / 10    Anja Meijs
01-03-2022
 10 / 10    5
 10 / 10    Misja Roelandt
20-02-2022
 6 / 10    3
Mooie garage
 6 / 10    Etienne Hendrikx
17-01-2022
 10 / 10    5
Supermooie zaak
 10 / 10    Marco Verhesen
15-01-2022
 10 / 10    5
Brommobiel was gepikt, en teruggevonden. Om 09.00H Center gebeld, opgehaald naar Beek, rijklaargemaakt en terug bezorgd om 13.15H! Waar maak je dat mee? Super service! Complimenten!
 10 / 10    Marcel Pieete
29-12-2021
 10 / 10    5
23 december mijn coupe gekregen super blij mee super service en vriendelijke personeel ik raad ook mensen aan die graag een 45km auto willen kopen kijk eerst bij brommobiel center Limburg ik wens al het personeel fijne feestdagen gr jolanda
 10 / 10    Jolanda Ucher
25-12-2021
 10 / 10    5
100% .SUPER BROMMOBIEL DEALER AIXAM GOEDE SERVICE VAKMENSEN ALTYD GOED GEHOLPEN 25 JAAR LANG NOOIT PROBLEMEN GEHAD STAAN ALTYD VOOR JE KLAAR EN MENEER CARLO JANSEN NEEMT ALLE TYD VOOR JE HY IS DIRECT BEHULPBAAR GEWOON EEN SUPER AIXAM DEALER EN WY ZYN WEER BLY DAT AIXAM OOK IN BEEK IS GOED VOOR BROMMOBIEL KOPERS IN EN OM BEEK WANT ER RYDEN STEEDS MEER AIXAM IN BEEK EN OMSTREKEN EEN ECHTE AANRADER SUPER DEALER AL 25 JAAR
 10 / 10    Jo Gerits
20-12-2021
 10 / 10    5
Snelle en goede service
 10 / 10    henri theunissen
18-11-2021
 10 / 10    5
 10 / 10    jan weijers
10-11-2021
 10 / 10    5
SUPER GARAGE STAAN ALTYD VOOR JE KLAAR BEN 25 JAAR KLANT ALTYD GOED GEHOLPEN STAAN ALTYD VOOR JE KLAAR
 10 / 10    Jo Gerits
31-10-2021
 8 / 10    4
Als je een 45 km autootje wil hebben, moet je daar heen gaan. Ze zijn heel erg behulpzaam en vriendelijk en eerlijk. Ze zeggen je gewoon waar het op staat en draaien nergens omheen. Dat noem ik nu eens een goeie zaak.
 8 / 10    marcus murawa
12-10-2021
 8 / 10    4
Hele goede garage voor uw brommobiel. Zeer goede service..
 8 / 10    Wiel Baten
17-09-2021
 10 / 10    5
 10 / 10    Oranje boven Oranje boven
09-09-2021
 10 / 10    5
Top
 10 / 10    M C
22-08-2021
 10 / 10    5
Super fijne service en gemaakt wat ze beloven ook naar 60000 kilometer weer alles perfect gemaakt door brommobielcenter limburg zelf de dingen die verkloot waren door een ander bedrijf dus voor mij een topbedrijf Met zeer goede en vriendelijke monteur Mvg familie Coolen
 10 / 10    mick coolen
10-08-2021
 10 / 10    5
Heel goed geholpen goede service
 10 / 10    Karin Beusen
10-08-2021
 10 / 10    5
ben nu ook weer zeer tevreden over de service al jaren klant en nu weer een andere brommobiel gekocht bedankt
 10 / 10    dees fr
07-08-2021
 4 / 10    2
 4 / 10    Rob Cuypers
16-07-2021
 10 / 10    5
Een geweldig bedrijf heeft mijn ouders super goed geholpen heel erg bedankt
 10 / 10    Celine fadda
27-06-2021
 10 / 10    5
 10 / 10    Lutz Krause
18-06-2021
 10 / 10    5
Geweldig in de service zou ik iedereen aanraden
 10 / 10    Corrie Zeegers
17-06-2021
 10 / 10    5
Goede service
 10 / 10    arnold meulmeester
14-06-2021
 10 / 10    5
 10 / 10    Alexander kampschreur
31-05-2021
 10 / 10    5
De service die Carlo leverde bij de aanschaf van mijn brommobiel was meer dan goed. 100% betrouwbaar!!
 10 / 10    olav en anna numans-teunissen
08-05-2021
 10 / 10    5
 10 / 10    Lavinia Maria
04-05-2021
 4 / 10    2
 4 / 10    Josephus Theunisz
13-04-2021
 10 / 10    5
Heel goed en vriendelijk en ik ga zeker daar een brommobiel leasen of FINANCIEREN
 10 / 10    Petra Walstock
03-03-2021
 8 / 10    4
 8 / 10    theo notermans
11-02-2021
 10 / 10    5
 10 / 10    Dorine Wintjens
10-02-2021
 10 / 10    5
Wat ben ik bly dat brommobiel center aixam nu ook in Beek is en dat is nu ook mooi voor mensen in de streek van Maastricht Geleen Heerlen want aixam is de meest verkochte brommobiel vooral met de Japanse cubota moter en de verwarming met vriesweer doet het super goed Ik heb ook twee liegiers gehad daar kreeg je het met vriesweer niet warm in Kortom de Aixam is veel beter daarom krygt aixam vanmy vyf sterren
 10 / 10    Jo. Gerits
17-01-2021
 10 / 10    5
Na mijn eerste bezoek in 2018 een tweedehands aixam gekocht Nu in 2020 mijn aixam ingeruild voor een gloednieuwe aixam van 2020 Ben er zeer tevreden over.maar ook de service is zeer goed Ben altijd goed geholpen Daarom raad ik deze brommobiel winkel/garage ook aan iedereen aan
 10 / 10    pascal janssen
14-12-2020
  1  /  3  
Wat klanten vertellen
Marion van Battum

Een super garage al 14 jaar bijna vandaag een mooie tweedehands auto gekocht alles geweldig geregeld toppie

 10 / 10 Marion van Battum
30-11-2022
Caitlyn Noukens

Top uitbaters! Heel veel uitleg gekregen en de proefrit werd zeer goed uitgelegd ondanks wij nog nooit zelf in een bromm ...

 10 / 10 Caitlyn Noukens
26-11-2022
Sandra

Super garage lieve mensen heb 3 jaar geleden mijn aixam bij hun gekocht en dat was de allerbeste keuze die ik heb gemaak ...

 10 / 10 Sandra
20-09-2022
Marketing & Development by Mediazo