• Haal en breng service
  • De nummer 1 Aixam Dealer
  • Totaal ontzorgd
  8.8 / 10 48 reviews 
  Heinsbergerweg 48, 6074 AE Melick
  Bel ons direct   0475 - 470 471   0475 - 470 471

Reviews

Schrijf een review

Google Reviews
 10 / 10    5

Garage BrommobielCenter Melick limburg Zondag 12-04- 2020. Een nieuwe Aixam brommobiel Crossover- Premium gekocht bij de Aixam Dealer in Melick. Na een maand rijden in dit model, kom ik tot de conclusie dat er geen betere brommobiel tekoop is als deze Aixam Crossover Premium! De Garage in Melick en de behandeling van eigenaar en verkoper Carlo is uitstekend, zeker een aanrader voor al die mensen die graag willen overstappen naar een brommobiel in limburg.Perfecte afhandeling van inruil, en van mijn nieuwe brommobil. Daarom 5sterren! Lees volledig +

 10 / 10    max minartz
12-04-2020
 2 / 10    1

Ze brengen alleen niet terug.. Begin dit jaar kreeg ik panne en de sleutels zijn bij mij opgehaald. Kreeg telefoon dat ze dat wagentje niet konden vinden. Ik vroeg toen om de sleutels zodat ik met mijn zoon verder kon zoeken. Kreeg ik dus niet terug. Politie ingeschakeld en kreeg daar mail van. Het gaat hier om kenteken: FJ-242-B . Ter herkenning: er hangt een kompas aan de sleutels met daar onder een thermometer.

 2 / 10    Don Breed
05-04-2020
 10 / 10    5

Zeer goede garage alles perfect aan je brommobiel opgelos

 10 / 10    Wilhelm Wetzels
09-03-2020
 2 / 10    1

Jullie komen afspraken niet na

Toon onze reactie +
Beste Jeffrey, Jammer dat je ons een 1 ster review geeft. Zou je dit eventueel toe willen lichten? Wellicht kunnen wij nog iets voor je betekenen. Met vriendelijke groet, Brommobiel Center Limburg MELICK
 2 / 10    Jeffrey Hendrix
31-01-2020
 10 / 10    5

Vriendelijk personeel en prima service!

 10 / 10    Myranda Gadet - de Jong
29-01-2020
 10 / 10    5

Was tevreden met mijn tweedehands brommobiel een aixem

 10 / 10    theo notermans
11-01-2020
 10 / 10    5

Zeer goed

 10 / 10    Peter Cuijpers
24-12-2019
 10 / 10    5

Joep van der Pol ik geloof er niks van wat nu verteld daar is Emil Janssen. Veel te eerlyk voor ik ben al 17jaar jaar klant by hem en heb al 15 aixsams by hem gekocht maar nog nooit een probleem by hem gehad ik geloof er geen reed van wat uw verteld

 10 / 10    Jo. Gerits
12-10-2019
 10 / 10    5

 10 / 10    ck lam
04-10-2019
 2 / 10    1

Toon onze reactie +
Beste Bas, De mening van onze klanten is voor ons erg belangrijk. Wij vinden het dan ook erg jammer dat wij een 1-ster beoordeling hebben gekregen van jou. Zou je jouw beoordeling kunnen onderbouwen? Wat zouden we kunnen veranderen om jouw ervaring te verbeteren? Met vriendelijke groet, Brommobiel Center Limburg
 2 / 10    Bas
09-09-2019
 10 / 10    5

 10 / 10    Uwe Horbach
19-08-2019
 10 / 10    5

Kan dit alleen maar aanbevelen. We gaan nu noodgedwongen door diefstal van het vorige model terug. Goed geholpen, vriendelijk, behulpzaam gewoon geweldig. Gaan de volgende keer weer hierheen.

 10 / 10    Joep Kleinjans
12-07-2019
 8 / 10    4

 8 / 10    Thomas Drums
25-05-2019
 2 / 10    1

Best een vreemd verhaal. Mijn moeder heeft bij Brommobielcenter Limburg een Brommobiel gekocht voor € 4.500,-. Nadat zij een aanrijding had gehad en haar Brommobiel total loss was, is de schade verder afgehandeld en is het voertuig terug naar de verkoper gegaan. Deze was zo genereus om er nog € 250,- voor te geven. De factuur van de koop was echter niet te vinden. Toen ik telefonisch overleg had met het Brommobielcenter werd door de eigenaar René bevestigd dat er € 4.500,- betaald was. Hij kon echter geen kopie van de factuur naar mij sturen. Tussen de papieren van de brommobiel kwam ik later een aankoopbon tegen waarop een bedrag staat van € 1.250,-. Daarop staat dat dit bedrag contant is betaald. Er is dus € 3.250,- 'verdwenen'. Inmiddels heb ik drie keer een e-mail gestuurd met het verzoek om hier uitleg over te geven, maar er wordt niet meer gereageerd. Ook op mijn laatste mail van vorige week waarin ik heb aangegeven dat ik dan vraag maar eens via Facebook ga stellen, is geen antwoord gekomen. Ook op het bericht op Facebook is niet gereageerd. Wellicht dat er nu een reactie komt en wordt duidelijk waar het geld van mijn moeder is gebleven. Zij moet rondkomen van AOW en een klein beetje nabestaandenpensioen, dus het is erg veel geld. Binnenkort ga ik naar het politiebureau in Roermond om hier eens over van gedachten te wisselen. Wellicht volgt dan een aangifte. Ik ben benieuwd naar een reactie, maar ik vrees dat deze niet meer komt. Wellicht zijn er meer mensen die slecht ter been zijn en krap bij kas zitten overwegen om bij dit bedrijf een brommobiel te kopen. Let hier dan dus op. Lees volledig +

 2 / 10    Joep van der Pol
14-05-2019
 10 / 10    5

Super zijn ze daar. Zeer goede service. Staan al tijd voor je klaar. En niet duur. En super garantie krijg je daar. Ik raad iedereen aan om bij brommobiel center Limburg een aixam of camper the kopen

 10 / 10    Hans Donkers
22-04-2019
 10 / 10    5

Nice peoples, willing to help

 10 / 10    Szamil Basajew
17-04-2019
 10 / 10    5

BROMMOBIEL CENTER LIMBURG RENE JANSSEN IS EEN SUPER DEALER STAAT ALTYD VOOR JE KLAAR EN WAT ZE BELOVEN DAT DOEN ZE OOK EEN SUPER EEN SUPER SERVICE IK HAD DAAR 12 AIXAMS GEKOCHT EN DAARNA EENS EEN LIEGIER MAAR DAAR BEN IK VAN TERUG GEKOMEN IK MISDE AIXAM EN DE SERVICE IK ZAL IEDEREEN AANRADEN DIE EEN BROMMOBIEL WIL AANSCHAFFEN EENS NAAR AIXAM TE GAAN BY RENE JANSSEN IN MELICK IK HEB NU WEER DE NIEUWE AIXAM GEKOCHT DE CROSSOVER MOOI GROOT EN HOOG BEN SUPER BLY DAT IK WEER TERUG BEN GEGAAN NAAR DE AIXAM DAAR KAN DE LIEGIER EN DE MICROCAR NIET TEGEN OP Lees volledig +

 10 / 10    Jo Gerits
06-03-2019
 6 / 10    3

Toon onze reactie +
Beste Mitchell, Bedankt voor jouw review! Ondanks het niet meteen een negatieve review is, zijn we toch benieuwd naar je motivatie. Met vriendelijke groet, Carlo Brommobiel Center Limburg
 6 / 10    Mitchell Dassen
28-01-2019
 10 / 10    5

Leuke modellen

 10 / 10    mart bou
17-01-2019
 10 / 10    5

 10 / 10    Marjolijn Hoogstra
01-12-2018
 8 / 10    4

 8 / 10    Sylvia Ots
27-10-2018
 10 / 10    5

 10 / 10    Hans Joachim Scheller
18-10-2018
 10 / 10    5

Zeer vriendelijk personeel en heel goede service

Toon onze reactie +
Beste Winny, Wij betreuren het dat wij een 1-ster review van u hebben gekregen. Helaas is het zonder onderbouwing lastig om ons aan te passen of de juiste actie te ondernemen. Als u uw review zou willen onderbouwen zouden wij hier zeer dankbaar voor zijn! Met vriendelijke groet, Brommobiel Center Limburg
 10 / 10    Winny Wolsing
16-10-2018
 8 / 10    4

 8 / 10    Rene .A Margarittha
16-09-2018
 8 / 10    4

De service is optimaal, als je panne hebt wordt er direct iets voor je geregeld. Ze halen je brommobiel thuis af en na de reparatie brengen ze hem ook weer terug. Waarom dan maar 4 sterren ? Er wordt niet duidelijk gecommuniceerd bij de aankoop van een occasion of als je gaat voor private lease.

 8 / 10    Cor van der Vliet
31-08-2018
 10 / 10    5

Ik heb hier een Hymer camper gekocht. Alles was zoals in de advertentie te lezen: Als nieuw! Ik ben nu de trotse eigenaar van een top camper. En dat voor een leuke prijs. Met dit bedrijf is het goed zaken doen. Wat ze beloven komen ze na. Een aanrader dus!

 10 / 10    GERARD KLEIN
24-08-2018
 10 / 10    5

 10 / 10    Ralph Janssen
21-08-2018
 8 / 10    4

super zaak

 8 / 10    Ron Lebski
20-08-2018
 10 / 10    5

Goede service

 10 / 10    rik langeler
26-07-2018
 10 / 10    5

Super vriendelijk personeel, goed en hard werkende monteurs, en staan altijd voor je klaar als je vragen hebt over je brommobiel! Wij komen zeker altijd weer terug.

 10 / 10    Sabrina Eckert
19-06-2018
 10 / 10    5

Een super service

 10 / 10    JACQUELINE TAALMAN
15-05-2018
 10 / 10    5

 10 / 10    Herbert Wimmer
30-04-2018
 10 / 10    5

Prachtige auto's...modern...sportief....en het rijd super....je kan er ook proef mee gaan rijden....echt aan te raden.

 10 / 10    Christianne Konieczny
25-04-2018
 8 / 10    4

 8 / 10    tjabo sjabo
09-02-2018
 8 / 10    4

 8 / 10    Henk Peper
22-01-2018
 10 / 10    5

Zeer goede service en zeer vriendelijk geholpen.

 10 / 10    Siger Mackay
20-01-2018
 10 / 10    5

Zeer goedt in sufers

 10 / 10    Rob Kessels
19-01-2018
 10 / 10    5

 10 / 10    Holger Nattland
30-12-2017
 10 / 10    5

Uitstekende service

 10 / 10    Ronald Lebski
29-12-2017
 10 / 10    5

 10 / 10    Rudi Kistermann
24-12-2017
 10 / 10    5

Perfect

 10 / 10    Henriette C J Lebski-Schreve ante
14-12-2017
 10 / 10    5

Super geholpen door deze kanjers. Had een kapotte band tijdens mijn route als wijkverpleegkundige. Werd meteen geholpen zodat ik snel weer door kon naar mijn clienten. Top service

 10 / 10    Riekie Paas
15-11-2017
 10 / 10    5

 10 / 10    Marian Peters
20-10-2017
 10 / 10    5

Perfecte garage heel tevreden

 10 / 10    Mart B
26-09-2017
 10 / 10    5

 10 / 10    Jozef Weber
09-04-2017
 8 / 10    4

 8 / 10    Martien Verhoeven
01-03-2017
 8 / 10    4

Makkekijk om een afspraak te maken en goede onderhoud service. Ik ben heel tevreden met mijn brommobiel en Brommobiel Center Limburg.

 8 / 10    Irene Bruce
23-01-2017
 8 / 10    4

Goede service

 8 / 10    dave vossen
06-10-2016
Wat klanten vertellen
Max minartz

Garage BrommobielCenter Melick limburg Zondag 12-04- 2020. Een nieuwe Aixam brommobiel Crossover- Premium gekocht bij de ...

 10 / 10 max minartz
12-04-2020
Wilhelm Wetzels

Zeer goede garage alles perfect aan je brommobiel opgelos

 10 / 10 Wilhelm Wetzels
09-03-2020
Myranda Gadet - de Jong

Vriendelijk personeel en prima service!

 10 / 10 Myranda Gadet - de Jong
29-01-2020
Design & Development by MediaZo!