• Haal en breng service
  • De nummer 1 Aixam Dealer
  • Totaal ontzorgd
  8.8 / 10 73 reviews 
Onze vestigingen Melick Beek

Reviews

Schrijf een review
 10 / 10    5
Super garage
 10 / 10    Jo. Gerits
08-08-2022
 10 / 10    5
 10 / 10    Wil Janssen
05-08-2022
 10 / 10    5
Ik vind het echt gezellig daar.
 10 / 10    Pascal Huijbers
03-08-2022
 10 / 10    5
 10 / 10    klaus kuijpers
24-05-2022
 10 / 10    5
Gisteren(9-5-2022)heb ik hier voor de eerste keer een aixam aangeschaft en stond echt perplex van de goede service en de tijd die namen voor mij om zelfs ook de verzekering te regelen...echt helemaal top!
 10 / 10    björn huizinga
10-05-2022
 10 / 10    5
 10 / 10    wilma.hauser.
22-03-2022
 4 / 10    2
 4 / 10    Anja Meijs
01-03-2022
 10 / 10    5
Supermooie zaak
 10 / 10    Marco Verhesen
15-01-2022
 10 / 10    5
Brommobiel was gepikt, en teruggevonden. Om 09.00H Center gebeld, opgehaald naar Beek, rijklaargemaakt en terug bezorgd om 13.15H! Waar maak je dat mee? Super service! Complimenten!
 10 / 10    Marcel Pieete
29-12-2021
 10 / 10    5
23 december mijn coupe gekregen super blij mee super service en vriendelijke personeel ik raad ook mensen aan die graag een 45km auto willen kopen kijk eerst bij brommobiel center Limburg ik wens al het personeel fijne feestdagen gr jolanda
 10 / 10    Jolanda Ucher
25-12-2021
 10 / 10    5
100% .SUPER BROMMOBIEL DEALER AIXAM GOEDE SERVICE VAKMENSEN ALTYD GOED GEHOLPEN 25 JAAR LANG NOOIT PROBLEMEN GEHAD STAAN ALTYD VOOR JE KLAAR EN MENEER CARLO JANSEN NEEMT ALLE TYD VOOR JE HY IS DIRECT BEHULPBAAR GEWOON EEN SUPER AIXAM DEALER EN WY ZYN WEER BLY DAT AIXAM OOK IN BEEK IS GOED VOOR BROMMOBIEL KOPERS IN EN OM BEEK WANT ER RYDEN STEEDS MEER AIXAM IN BEEK EN OMSTREKEN EEN ECHTE AANRADER SUPER DEALER AL 25 JAAR
 10 / 10    Jo Gerits
20-12-2021
 10 / 10    5
 10 / 10    jan weijers
10-11-2021
 10 / 10    5
SUPER GARAGE STAAN ALTYD VOOR JE KLAAR BEN 25 JAAR KLANT ALTYD GOED GEHOLPEN STAAN ALTYD VOOR JE KLAAR
 10 / 10    Jo Gerits
31-10-2021
 8 / 10    4
Als je een 45 km autootje wil hebben, moet je daar heen gaan. Ze zijn heel erg behulpzaam en vriendelijk en eerlijk. Ze zeggen je gewoon waar het op staat en draaien nergens omheen. Dat noem ik nu eens een goeie zaak.
 8 / 10    marcus murawa
12-10-2021
 8 / 10    4
Hele goede garage voor uw brommobiel. Zeer goede service..
 8 / 10    Wiel Baten
17-09-2021
 10 / 10    5
Super fijne service en gemaakt wat ze beloven ook naar 60000 kilometer weer alles perfect gemaakt door brommobielcenter limburg zelf de dingen die verkloot waren door een ander bedrijf dus voor mij een topbedrijf Met zeer goede en vriendelijke monteur Mvg familie Coolen
 10 / 10    mick coolen
10-08-2021
 10 / 10    5
ben nu ook weer zeer tevreden over de service al jaren klant en nu weer een andere brommobiel gekocht bedankt
 10 / 10    dees fr
07-08-2021
 4 / 10    2
 4 / 10    Rob Cuypers
16-07-2021
 10 / 10    5
 10 / 10    Lutz Krause
18-06-2021
 10 / 10    5
De service die Carlo leverde bij de aanschaf van mijn brommobiel was meer dan goed. 100% betrouwbaar!!
 10 / 10    olav en anna numans-teunissen
08-05-2021
 10 / 10    5
 10 / 10    Lavinia Maria
04-05-2021
 4 / 10    2
 4 / 10    Josephus Theunisz
13-04-2021
 10 / 10    5
Wat ben ik bly dat brommobiel center aixam nu ook in Beek is en dat is nu ook mooi voor mensen in de streek van Maastricht Geleen Heerlen want aixam is de meest verkochte brommobiel vooral met de Japanse cubota moter en de verwarming met vriesweer doet het super goed Ik heb ook twee liegiers gehad daar kreeg je het met vriesweer niet warm in Kortom de Aixam is veel beter daarom krygt aixam vanmy vyf sterren
 10 / 10    Jo. Gerits
17-01-2021
 10 / 10    5
Na mijn eerste bezoek in 2018 een tweedehands aixam gekocht Nu in 2020 mijn aixam ingeruild voor een gloednieuwe aixam van 2020 Ben er zeer tevreden over.maar ook de service is zeer goed Ben altijd goed geholpen Daarom raad ik deze brommobiel winkel/garage ook aan iedereen aan
 10 / 10    pascal janssen
14-12-2020
 2 / 10    1
Niet na komen bij een nieuwe auto city pack dieselmotor geen sierlijsten kunnen leveren 3 keer geweest dat zouden de goede zijn het besteld bij nieuwe aan koop van de aixam ik zij nog deze zij zwarte dat is de bescherming laag oke .maar ze waren niet de hout kleur dus weer terug. Nu start hij heel slecht na 7500 km gereden Deze week. Gebeld maandag maar kon ik niet maar zou deze week kunnen komen ik heb op donderdag gebeld maar Nu zou ik eerst een afspraak moeten maken. Dat is de service Bij Brommobielcenter Limburg l Heinsberg 6074 AE Melick Lees volledig +
Toon onze reactie +
Best Rini, Helaas is met het bestellen van de lijsten iets niet meteen goed gegaan. Echter, de ebbenhouten lijsten van Aixam zijn al sinds de introductie tegen het zwarte hout aan. Betreffende het slecht starten was er maandag inderdaad een mogelijkheid om het te verhelpen. Dat kwam u helaas niet uit. Tijdens het telefoongesprek vandaag (15-10-2020) geeft u aan nu te willen komen. Dit was helaas niet mogelijk. Na de door het kabinet aangescherpte coronaregels is het ook voor ons belangrijk om rekening te houden met de gezondheid van iedereen. We hebben ervoor gekozen niet meer dan één klant tegelijkertijd in ons pand toe te laten. Dit maakt het maken van ruime afspraken helaas noodzakelijk. Wanneer we een afspraak kunnen maken helpen wij u uiteraard heel graag met het probleem aan de Aixam. Wij hopen op uw begrip. Met vriendelijke groet, Carlo Brommobiel Center Limburg
 2 / 10    Rini Van Iperen
15-10-2020
 10 / 10    5
Al bij de aankoop had ik een positief gevoel over de klantvriendelijkheid van het bedrijf. Toen er een kleine reparatie plaats moest vinden werd de mobiel netjes opgehaald maar voor het bedrijf op een vervelend moment, door omstandigheden o.a. vakantie stond de medewerker er die dag alleen voor. Toch heeft hij mijn mobiel na sluitingstijd "in eigen tijd" nog terug gebracht naar Meijel, dat is dus niet "om de hoek" Zo'n service zegt veel over het bedrijf en het personeel!! Alle lof. Han van Slooten Lees volledig +
 10 / 10    Han Slooten
11-10-2020
 10 / 10    5
 10 / 10    Monika Lenzen
08-07-2020
 10 / 10    5
 10 / 10    Andres Vilian Tatu
08-07-2020
 10 / 10    5
Goede informatie gekregen
 10 / 10    Lisan Caris-Munnix
29-06-2020
 10 / 10    5
 10 / 10    Otto Van De Kuilen
16-06-2020
 10 / 10    5
Garage BrommobielCenter Melick limburg Zondag 12-04- 2020. Een nieuwe Aixam brommobiel Crossover- Premium gekocht bij de Aixam Dealer in Melick. Na een maand rijden in dit model, kom ik tot de conclusie dat er geen betere brommobiel tekoop is als deze Aixam Crossover Premium! De Garage in Melick en de behandeling van eigenaar en verkoper Carlo is uitstekend, zeker een aanrader voor al die mensen die graag willen overstappen naar een brommobiel in limburg.Perfecte afhandeling van inruil, en van mijn nieuwe brommobil. Daarom 5sterren! Lees volledig +
 10 / 10    max minartz
12-04-2020
 2 / 10    1
Ze brengen alleen niet terug.. Begin dit jaar kreeg ik panne en de sleutels zijn bij mij opgehaald. Kreeg telefoon dat ze dat wagentje niet konden vinden. Ik vroeg toen om de sleutels zodat ik met mijn zoon verder kon zoeken. Kreeg ik dus niet terug. Politie ingeschakeld en kreeg daar mail van. Het gaat hier om kenteken: FJ-242-B . Ter herkenning: er hangt een kompas aan de sleutels met daar onder een thermometer.
 2 / 10    Don Breed
05-04-2020
 10 / 10    5
Zeer goede garage alles perfect aan je brommobiel opgelos
 10 / 10    Wilhelm Wetzels
09-03-2020
 10 / 10    5
BROMMOBIEL CENTER LIMBURG RENE JANSSEN IS EEN SUPER DEALER STAAT ALTYD VOOR JE KLAAR EN WAT ZE BELOVEN DAT DOEN ZE OOK EEN SUPER EEN SUPER SERVICE IK HAD DAAR 12 AIXAMS GEKOCHT EN DAARNA EENS EEN LIEGIER MAAR DAAR BEN IK VAN TERUG GEKOMEN IK MISDE AIXAM EN DE SERVICE IK ZAL IEDEREEN AANRADEN DIE EEN BROMMOBIEL WIL AANSCHAFFEN EENS NAAR AIXAM TE GAAN BY RENE JANSSEN IN MELICK IK HEB NU WEER DE NIEUWE AIXAM GEKOCHT DE CROSSOVER MOOI GROOT EN HOOG BEN SUPER BLY DAT IK WEER TERUG BEN GEGAAN NAAR DE AIXAM DAAR KAN DE LIEGIER EN DE MICROCAR NIET TEGEN OP Lees volledig +
 10 / 10    Jo Gerits
14-02-2020
 2 / 10    1
Jullie komen afspraken niet na
Toon onze reactie +
Beste Jeffrey, Jammer dat je ons een 1 ster review geeft. Zou je dit eventueel toe willen lichten? Wellicht kunnen wij nog iets voor je betekenen. Met vriendelijke groet, Brommobiel Center Limburg MELICK
 2 / 10    Jeffrey Hendrix
30-01-2020
 10 / 10    5
Vriendelijk personeel en prima service!
 10 / 10    Myranda Gadet - de Jong
29-01-2020
 10 / 10    5
Was tevreden met mijn tweedehands brommobiel een aixem
 10 / 10    theo notermans
11-01-2020
 10 / 10    5
Zeer goed
 10 / 10    Peter Cuijpers
24-12-2019
 10 / 10    5
 10 / 10    ck lam
04-10-2019
 2 / 10    1
Toon onze reactie +
Beste Bas, De mening van onze klanten is voor ons erg belangrijk. Wij vinden het dan ook erg jammer dat wij een 1-ster beoordeling hebben gekregen van jou. Zou je jouw beoordeling kunnen onderbouwen? Wat zouden we kunnen veranderen om jouw ervaring te verbeteren? Met vriendelijke groet, Brommobiel Center Limburg
 2 / 10    Bas
09-09-2019
 10 / 10    5
 10 / 10    Uwe Horbach
19-08-2019
 10 / 10    5
Kan dit alleen maar aanbevelen. We gaan nu noodgedwongen door diefstal van het vorige model terug. Goed geholpen, vriendelijk, behulpzaam gewoon geweldig. Gaan de volgende keer weer hierheen.
 10 / 10    Joep Kleinjans
12-07-2019
 8 / 10    4
 8 / 10    Thomas Drums
25-05-2019
 2 / 10    1
Best een vreemd verhaal. Mijn moeder heeft bij Brommobielcenter Limburg een Brommobiel gekocht voor € 4.500,-. Nadat zij een aanrijding had gehad en haar Brommobiel total loss was, is de schade verder afgehandeld en is het voertuig terug naar de verkoper gegaan. Deze was zo genereus om er nog € 250,- voor te geven. De factuur van de koop was echter niet te vinden. Toen ik telefonisch overleg had met het Brommobielcenter werd door de eigenaar René bevestigd dat er € 4.500,- betaald was. Hij kon echter geen kopie van de factuur naar mij sturen. Tussen de papieren van de brommobiel kwam ik later een aankoopbon tegen waarop een bedrag staat van € 1.250,-. Daarop staat dat dit bedrag contant is betaald. Er is dus € 3.250,- 'verdwenen'. Inmiddels heb ik drie keer een e-mail gestuurd met het verzoek om hier uitleg over te geven, maar er wordt niet meer gereageerd. Ook op mijn laatste mail van vorige week waarin ik heb aangegeven dat ik dan vraag maar eens via Facebook ga stellen, is geen antwoord gekomen. Ook op het bericht op Facebook is niet gereageerd. Wellicht dat er nu een reactie komt en wordt duidelijk waar het geld van mijn moeder is gebleven. Zij moet rondkomen van AOW en een klein beetje nabestaandenpensioen, dus het is erg veel geld. Binnenkort ga ik naar het politiebureau in Roermond om hier eens over van gedachten te wisselen. Wellicht volgt dan een aangifte. Ik ben benieuwd naar een reactie, maar ik vrees dat deze niet meer komt. Wellicht zijn er meer mensen die slecht ter been zijn en krap bij kas zitten overwegen om bij dit bedrijf een brommobiel te kopen. Let hier dan dus op. Lees volledig +
 2 / 10    Joep van der Pol
14-05-2019
 10 / 10    5
Super zijn ze daar. Zeer goede service. Staan al tijd voor je klaar. En niet duur. En super garantie krijg je daar. Ik raad iedereen aan om bij brommobiel center Limburg een aixam of camper the kopen
 10 / 10    Hans Donkers
22-04-2019
 10 / 10    5
Nice peoples, willing to help
 10 / 10    Szamil Basajew
17-04-2019
 6 / 10    3
Toon onze reactie +
Beste Mitchell, Bedankt voor jouw review! Ondanks het niet meteen een negatieve review is, zijn we toch benieuwd naar je motivatie. Met vriendelijke groet, Carlo Brommobiel Center Limburg
 6 / 10    Mitchell Dassen
28-01-2019
 10 / 10    5
Leuke modellen
 10 / 10    mart bou
17-01-2019
 10 / 10    5
 10 / 10    Marjolijn Hoogstra
01-12-2018
 8 / 10    4
 8 / 10    Sylvia Ots
27-10-2018
  1  /  2  
Wat klanten vertellen
Jo. Gerits

Super garage

 10 / 10 Jo. Gerits
08-08-2022
Pascal Huijbers

Ik vind het echt gezellig daar.

 10 / 10 Pascal Huijbers
03-08-2022
Björn huizinga

Gisteren(9-5-2022)heb ik hier voor de eerste keer een aixam aangeschaft en stond echt perplex van de goede service en de ...

 10 / 10 björn huizinga
10-05-2022
Marketing & Development by Mediazo