• Haal en breng service
  • De nummer 1 Aixam Dealer
  • Totaal ontzorgd
  9.6 / 10 44 reviews 
Onze vestigingen Melick Beek

Reviews

Schrijf een review
 10 / 10    5
SUPER BROMMOBIEL DEALER ALWEER GOED GEHOLPEN MET EEN NIEUWE BROMMOBIEL KOPEN EERLYK GOED EN BEHULPZAAM KOMEN ALLE AFSPRAKEN NA BETER KAN NIET
BEDANK VOOR ALLES BEN SUPER TEVREDEN
DEZE BROMMOBIEL DEALER IS VAST EN ZEKER 5 STERREN WAARD
VRIENDELYK STAAN ALTYD VOOR JE KLAAR

 10 / 10    Jo Gerits
26-03-2024
 10 / 10    5
Goede service en vriendelijkheid en nette garage

 10 / 10    Harrie Boumans
03-03-2024
 10 / 10    5
 10 / 10    Michel Vermeer
16-02-2024
 10 / 10    5
Betrouwbare en behulpzame mensen!

 10 / 10    Wendie Smeets
25-01-2024
 10 / 10    5
Goede service snel en correct
Kom er graag terug als ik iets aan de auto heb

 10 / 10    Soraya
23-01-2024
 10 / 10    5
Goeden sevice voor brommobil

 10 / 10    Roos Helmes
19-12-2023
 10 / 10    5
Goede brommobiel dealer
Vriendelyk en goede service
En een goede monteur

 10 / 10    Jo. Gerits
15-11-2023
 4 / 10    2
 4 / 10    Rob Cuypers
08-10-2023
 10 / 10    5
Goede en snelle service

 10 / 10    Sjaak Delnoy
19-09-2023
 10 / 10    5
Voor ouders gaan kijken goede service nemen tijd voor je

 10 / 10    michel marell
05-08-2023
 10 / 10    5
BEN AL 27 JAAR KLANT EN ALTYD GOEDE SERVICE GEHAD
ZEER VRIENDELYK EN BEHULPZAAM BEN BLY DAT ZE NU OOK IN BEEK ZYN

 10 / 10    Jo Gerits
05-08-2023
 10 / 10    5
Zeer blij met de reparatie en grote beurt

 10 / 10    Nico Hermans
04-07-2023
 10 / 10    5
Vlotte envriendelijk service.
Monteur was bekwaam en erg vriendelijk.

 10 / 10    Kitty Bisschops
09-05-2023
 8 / 10    4
 8 / 10    cera heller
02-05-2023
 10 / 10    5
Zeer tevreden over het onderhoud van mijn Aixam, een erg prettige en betrokken monteur! Geen overdreven prijzen en ze helpen je op een zeer prettige manier. Gewoon een top garage!

 10 / 10    Stan Mevis
05-04-2023
 10 / 10    5
De wiellager moest vervangen worden, is helemaal top gebeurd en geen problemen meer mee gehad. Daarna groot onderhoud en het autootje doet het terug perfect. Een top service hier!

 10 / 10    Jen Games
17-03-2023
 8 / 10    4
Vriendelijk personeel en goed geholpen

 8 / 10    Marcel Hoogen
29-01-2023
 10 / 10    5
Al meer dan 10 jaar tevreden klant. Fijn dat deze vestiging in Beek er nu is. Goede service, altijd deskundige mensen die meedenken.

 10 / 10    Bart Suers
24-01-2023
 10 / 10    5
Super zeer goed vriendelijke mensen en eerlijk

 10 / 10    Hans Donkers
20-12-2022
 10 / 10    5
Een super garage al 14 jaar bijna vandaag een mooie tweedehands auto gekocht alles geweldig geregeld toppie

 10 / 10    Marion van Battum
30-11-2022
 10 / 10    5
Top uitbaters! Heel veel uitleg gekregen en de proefrit werd zeer goed uitgelegd ondanks wij nog nooit zelf in een brommobiel hadden gereden.

 10 / 10    Caitlyn Noukens
26-11-2022
 8 / 10    4
Goede service
 8 / 10    Theo Stoffels
10-11-2022
 10 / 10    5
 10 / 10    Jeroen Houtbeckers
24-10-2022
 8 / 10    4
Vandaag mijn nieuwe brommobiel gekocht snel geholpen en zeer vriendelijke mensen ga graag nog eens terug
 8 / 10    Henk Janssen
27-09-2022
 8 / 10    4
 8 / 10    Niklas Langen
27-09-2022
 10 / 10    5
Super garage lieve mensen heb 3 jaar geleden mijn aixam bij hun gekocht en dat was de allerbeste keuze die ik heb gemaakt.om deze bij hun te kopen .Lieve eigenaars en beste monteurs die de brommobielen maken ongeacht wat het probleem is..
 10 / 10    Sandra
20-09-2022
 2 / 10    1
Ik ben daar geweest op mijn brommobiel te repareren en ok heb 500 euro betald na 3 dag mijn brommobiel alweer niet meer start en hen vroeg mij nog 1000 euro hen echt dief
 2 / 10    sa salam
12-09-2022
 10 / 10    5
Super garage al 27jaar klant en al 15brommobielen by hun gekocht en nooit problemen gehad in al die tyd nog nooit stop gestaan met myn brommobielen omdat er een super goede Japanse cubota motor in zit Ik raad iedereen aan die een brommobiel wil kopen eens naar brommobiel center Limburg en beek Te gaan ik weet zeker dat uw slaagt
 10 / 10    Jo. Gerits
08-08-2022
 10 / 10    5
 10 / 10    Wil Janssen
05-08-2022
 10 / 10    5
Ik vind het echt gezellig daar.
 10 / 10    Pascal Huijbers
03-08-2022
 10 / 10    5
Een nieuwe auto gekocht .goede service

 10 / 10    Harleen heutz
01-08-2022
 10 / 10    5
 10 / 10    klaus kuijpers
24-05-2022
 10 / 10    5
Gisteren(9-5-2022)heb ik hier voor de eerste keer een aixam aangeschaft en stond echt perplex van de goede service en de tijd die namen voor mij om zelfs ook de verzekering te regelen...echt helemaal top!
 10 / 10    björn huizinga
10-05-2022
 10 / 10    5
Super goed bedrijf. Nadat je een brommobiel gekocht hebt vind er een uitstekende nazorg plaats. De service is subliem en men is zeer geduldig en vriendelijk. Je krijgt er zelfs hulp bij de registratie van de RDW. Ik heb nu pas de 1000KM beurd gehad. Ik kon wachten totdat men de klus geklaard had en dat natuurlijk onder het genot van een expresso.Het cijfer dat ik hen geef is een 10.

 10 / 10    Paul Dijks
13-04-2022
 10 / 10    5
Supervriendelijke en snelle service.

 10 / 10    Saskia Wijenbergh
09-04-2022
 10 / 10    5
Zeer goed en mooi zeer vriendelijk personeel en baas..

 10 / 10    Piet Van vlimmeren
06-04-2022
 10 / 10    5
Weer super goed geholpen op alle vragen antwoord gekregen en goed uitgelegd bij mijn 1000km beurt toppie gr jolanda

 10 / 10    Jolanda Ucher
04-04-2022
 10 / 10    5
 10 / 10    wilma.hauser.
22-03-2022
 8 / 10    4
 8 / 10    Anja Meijs
01-03-2022
 10 / 10    5
 10 / 10    Misja Roelandt
20-02-2022
 6 / 10    3
Mooie garage

 6 / 10    Etienne Hendrikx
17-01-2022
 10 / 10    5
Supermooie zaak
 10 / 10    Marco Verhesen
15-01-2022
 10 / 10    5
Brommobiel was gepikt, en teruggevonden. Om 09.00H Center gebeld, opgehaald naar Beek, rijklaargemaakt en terug bezorgd om 13.15H! Waar maak je dat mee? Super service! Complimenten!
 10 / 10    Marcel Pieete
29-12-2021
 10 / 10    5
23 december mijn coupe gekregen super blij mee super service en vriendelijke personeel ik raad ook mensen aan die graag een 45km auto willen kopen kijk eerst bij brommobiel center Limburg ik wens al het personeel fijne feestdagen gr jolanda
 10 / 10    Jolanda Ucher
25-12-2021
 10 / 10    5
100% .SUPER BROMMOBIEL DEALER AIXAM GOEDE SERVICE VAKMENSEN ALTYD GOED GEHOLPEN 25 JAAR LANG NOOIT PROBLEMEN GEHAD STAAN ALTYD VOOR JE KLAAR EN MENEER CARLO JANSEN NEEMT ALLE TYD VOOR JE HY IS DIRECT BEHULPBAAR GEWOON EEN SUPER AIXAM DEALER EN WY ZYN WEER BLY DAT AIXAM OOK IN BEEK IS GOED VOOR BROMMOBIEL KOPERS IN EN OM BEEK WANT ER RYDEN STEEDS MEER AIXAM IN BEEK EN OMSTREKEN EEN ECHTE AANRADER SUPER DEALER AL 25 JAAR
 10 / 10    Jo Gerits
20-12-2021
 10 / 10    5
Snelle en goede service

 10 / 10    henri theunissen
18-11-2021
 10 / 10    5
 10 / 10    jan weijers
10-11-2021
 10 / 10    5
SUPER GARAGE STAAN ALTYD VOOR JE KLAAR BEN 25 JAAR KLANT ALTYD GOED GEHOLPEN STAAN ALTYD VOOR JE KLAAR
 10 / 10    Jo Gerits
31-10-2021
 8 / 10    4
Als je een 45 km autootje wil hebben, moet je daar heen gaan. Ze zijn heel erg behulpzaam en vriendelijk en eerlijk. Ze zeggen je gewoon waar het op staat en draaien nergens omheen. Dat noem ik nu eens een goeie zaak.
 8 / 10    marcus murawa
12-10-2021
 8 / 10    4
Hele goede garage voor uw brommobiel. Zeer goede service..
 8 / 10    Wiel Baten
17-09-2021
  1  /  3  
Wat klanten vertellen
Jo Gerits

SUPER BROMMOBIEL DEALER ALWEER GOED GEHOLPEN MET EEN NIEUWE BROMMOBIEL KOPEN EERLYK GOED EN BEHULPZAAM KOMEN ALLE AFSPRA ...

 10 / 10 Jo Gerits
26-03-2024
Harrie Boumans

Goede service en vriendelijkheid en nette garage

 10 / 10 Harrie Boumans
03-03-2024
Wendie Smeets

Betrouwbare en behulpzame mensen!

 10 / 10 Wendie Smeets
25-01-2024
by Mediazo