• Haal en breng service
  • De nummer 1 Aixam Dealer
  • Totaal ontzorgd
0 / 10
  Heinsbergerweg 48, 6074 AE Melick
  Bel ons direct   0475 - 470 471   0475 - 470 471

9 Redenen om uw brommobiel door ons te laten onderhouden

Terug

Uw brommobiel is het belangrijkste vervoersmiddel waarover u beschikt. Om er zeker van te zijn altijd mobiel te kunnen blijven heeft uw 45 kilometer auto aandacht nodig. Dit in de vorm van technisch onderhoud; dit begint bij een onderhoudsbeurt waarbij uw brommobiel volledig nagekeken en de nodige reparaties uitgevoerd worden. Wij zijn ervan overtuigd dat u bij Brommobiel Center Limburg aan hiervoor aan het beste adres bent en dit om de onderstaande 9 redenen.

1: Slechts 99,- voor een kleine onderhoudsbeurt

Vanaf slechts 99,- euro wordt uw brommobiel onderhouden door de echte specialist. Hieronder worden verschillende redenen opgenoemd waarom u bij ons aan het beste adres bent.

2: Ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring  kunnen wij bij Brommobiel Center Limburg zeggen dat we veel vrijwel alles van iedere 45 km auto weten.  In 1995 is dhr. Janssen als één van de pioniers gestart met de verkoop en het onderhouden van Aixam brommobielen. Na jaren van groei is de onderneming verhuisd naar Sint Joost om daar als brommobielspecialist verder te gaan. Nu 21 jaar na de eerste Aixam in Limburg zijn wij nog altijd de meest toonaangevende specialist in Nederland.

3: Specialist in brommobielen

Er bestaan vele brommobielbedrijven die de brommobiel als bijproduct in de showroom plaatsen. Dit helaas ten koste van uw rijplezier en portemonnee.  Een brommobiel lijkt van de buitenkant veel op een auto; en wordt steeds mooier. Echter onderhuids zijn er veel verschillen die vragen om extra specialistische kennis. Met de vele jaren ervaring als specialist weten onze monteurs precies waar ze op moeten letten tijdens het onderhouden van uw brommobiel. Dit helpt niet alleen bij het in topstaat en betrouwbaar houden van uw voertuig maar ook bij het verlagen van de kosten voor het onderhoud. Een kapot onderdeel dat niet tijdig opgemerkt wordt kan een kettingreactie van gebreken veroorzaken waardoor er meer kapot gaat. Daarnaast zijn de gespecialiseerde monteurs vaak sneller en beter in het opsporen van gebreken, en efficiënter in het oplossen hiervan waardoor de brommobiel minder lang in de werkplaats staat en de rekening dus lager is. Dit brengt ons ook naar de volgende reden.

4: Onze monteurs hebben affiniteit met brommobielen

Wanneer iemand doet wat hij of zij leuk vindt dan komt hier altijd beter werk uit voort. Denk maar aan een voetballer die het veld moet gaan maaien, dit zal hem niet bevallen waardoor hij het niet zo perfect doet als de man die dit graag doet. Ditzelfde geldt ook voor monteurs die aan een brommobiel werken. Onze monteurs hebben passie voor het beroep en het perfect onderhouden en repareren van uw voertuig waardoor u er zeker van kan zijn dat alles wat nodig is ook daadwerkelijk gedaan is.

5: Uitsluitend gebruik van originele onderdelen

Voor uw veiligheid en de betrouwbaarheid van uw brommobiel gebruiken wij enkel originele onderdelen. Het gebruik van imitatie-onderdelen kan ervoor zorgen dat uw brommobiel niet meer veilig is of sneller stuk gaat. Originele onderdelen garanderen een hoge kwaliteitsstandaard en perfecte pasvorm die bij uw specifiek voertuig horen.

6: Vooraf afspraken kosten

Om onaangename verassingen te voorkomen bespreken wij altijd alles wat aan uw brommobiel moet gebeuren. Allereerst zullen onze monteurs de brommobiel volledig onderzoeken en opnemen wat gerepareerd dient te worden. Dan nemen wij contact met u op om alles te bespreken. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat de kosten zijn en voorkomt daardoor onaangename verassingen.

7: Alles onder één dak; onderhoud, reparatie en schadeherstel

Bij ons kunt u terecht voor alles dat met een brommobiel te maken heeft. Of dit nu regulier onderhoud is of schadeherstel, wij doen alles met het oog op de allerbeste kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat uw brommobiel na schade weer uitziet als nieuw. Ook ruitvervanging laat u het beste door een dealer uitvoeren.

8: Gratis haal- en brengservice Limburg en aangrenzende gebieden.

Wij geloven in het verlenen van service om de klant zorgeloos mobiel te houden. Dit onder andere door het inleven in onze klanten. Omdat wij ook weten dat u belangrijkere dingen te doen heeft dan rijden en wellicht liever geen grote afstanden rijdt komen wij uw brommobiel gratis aan huis ophalen en thuisbrengen. Hiervoor neemt u eenvoudig contact met ons op voor een afspraak. Wij komen de brommobiel dan ophalen en brengen deze in 95 procent van de gevallen een dag later terug. Heeft u schade of een grotere reparatie dan voorzien wij u ook van een leenvoertuig.

9: Leenbrommobiel

Wanneer uw brommobiel een aantal dagen moet wachten op een grote reparatie of schadeherstel wilt u natuurlijk mobiel blijven. Daarvoor stellen wij gratis onze leenbrommobielen beschikbaar! Hierdoor hoeft u geen afspraken te missen en kunt u gewoon uw boodschappen blijven doen.

Publicatiedatum 16/02/2016

Wat klanten vertellen

Super ervaring gehad bij de aanschaf van mijn brommobiel!

Riet Duiven

Bij Brommobielcenter bent u aan het juiste adres voor aankoop, verkoop en onderhoud van brommobielen (ook wel 45km auto's genoemd).

Jan Janssen

Design & Development by MediaZo!