• Haal en breng service
  • De nummer 1 Aixam Dealer
  • Totaal ontzorgd
0 / 10
  Heinsbergerweg 48, 6074 AE Melick
  Bel ons direct   0475 - 470 471   0475 - 470 471

Aixam veiligste brommobiel

Terug

 

P E R S B E R I C H T

 

Conclusie test ANWB:

AIXAM veiligste brommobiel

 

 ECHT (ST.JOOST) - De ANWB heeft samen met een aantal ervaren rijders brommobielmerken getest. "Van  de zeven geteste voertuigen laat het remgedrag bij maar liefst vier exemplaren te wensen over",  oordeelt de bond.   AIXAM is als enige van de drie grote merken wel veilig. "Remmen doet hij prima: bij een noodstop word je niet geconfronteerd met nare verrassingen."

 

 Als je de testrapporten van alle merken leest, komt alleen de AIXAM Crossline als geheel veilig uit de bus.  In tegenstelling tot bij alle andere merken constateert de ANWB bij Aixam geen enkel onveilig aspect. Volgens de ANWB is niet alleen het remgedrag van vier merken onacceptabel, ook worden er de nodige kritische kanttekeningen geplaatst bij alle andere merken.

Zo is bij het ene merk "de voorruit te klein, waardoor je nauwelijks het verkeerslicht kunt zien". Bij een ander merk trillen de spiegels zo erg "dat erin kijken en daadwerkelijk iets zien, vrijwel onmogelijk is".  En bij weer een ander merk: "De besturing is indirect en gaat gepaard met hevige resonanties".

 

 "Goud van oud"

AIXAM deed mee aan de brommobieltest met de Crossline, die drie jaar geleden al door de ANWB werd gekozen als testkampioen. Terwijl een aantal andere merken gloednieuwe modellen liet testen, stuurde Aixam de vertrouwde Crossline. "Goud van oud", kopt de ANWB Kampioen. De Crossline is niet voor niets al jaren de best verkochte brommobiel van Europa.

Het testrapport heeft verder bijna niets dan lof over Aixam: "De Crossline is dankzij zijn grote ramen erg overzichtelijk en geeft bovendien een ruimtelijk gevoel. Daarnaast is hij vrijwel rammeltjesvrij en heeft hij de grootste kofferruimte. Die bagageruimte is ook nog eens uitstekend toegankelijk door de lage tildrempel en een enorme achterklep. Ons testexemplaar was uitgedost in de ‘Limited'-trim, compleet met lederen bekleding en allerhande glimmende bedieningsknoppen."

De volledige ANWB brommobieltest is te lezen in de ANWB Kampioen van september en op www.aixam.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met AIXAM-dealer BrommobielCenter Limburg, Hingenderstraat 28 in Echt (St. Joost), tel. 0475-470471.

Crossline Evo ANWB Veiligste brommobiel  

 

 

 

 

 

 

AIXAM stelde voor de ANWB test de Crossline EVO Limited beschikbaar.

Publicatiedatum 13/09/2010

Wat klanten vertellen

Super ervaring gehad bij de aanschaf van mijn brommobiel!

Riet Duiven

Bij Brommobielcenter bent u aan het juiste adres voor aankoop, verkoop en onderhoud van brommobielen (ook wel 45km auto's genoemd).

Jan Janssen

Design & Development by MediaZo!