• Haal en breng service
  • De nummer 1 Aixam Dealer
  • Totaal ontzorgd
  9.6 / 10 44 reviews 
Onze vestigingen Melick Beek

Brommobiel lijkt nu echt op auto

1 NEWS_READING_TIME_ADD

Terug

P E R S B E R I C H T

 

Aixam lanceert modern programma van 45 km voertuigen

Brommobiel lijkt nu echt op auto

De brommobiel is volwassen geworden. Aixam is de eerste fabrikant die het 45 km voertuig het uiterlijk en het gevoel van een ‘echte' auto meegeeft. De nieuwe brommobielen hebben elegante en krachtige ontwerpen, combineren hoogtechnisch materiaal met ‘automotive' aspecten en zijn comfortabeler dan ooit.

De nieuwe Aixam's zijn uitgerust met LED-dagverlichting en een ‘automotive' dashboard,  portierhandgrepen en buitenspiegels. Er is een extra niveau van geluidsisolatie, nog meer bagageruimte, luxe stoel- en binnenbekleding en optimalisatie van verwarming en ventilatie. Dubbele grilles, een uitgebreide middenconsole, nieuwe dakdragers en veel zilveren en chromen afwerkingen maken het plaatje compleet.

Trendy kleuren

De compacte nieuwe City neemt volwaardig deel aan het stadsverkeer. Je vindt met gemak je weg door smalle steegjes, kunt naar behoefte shoppen en parkeert moeiteloos. De City S is de verrassende, scherp geprijsde sportvariant.

Ook de geheel gemoderniseerde Crossline verlegt de grenzen op het gebied van ruimte, comfort en veiligheid. Door het uitgesproken design en de robuustheid lijkt de Aixam meer dan ooit op een auto.

Zowel de City als de Crossline zijn leverbaar in zes trendy kleuren in de uitvoeringen Pack en Premium.

Milieu

Onverminderd heeft Europees marktleider Aixam oog voor het milieu. De brommobielen vallen vanwege de geringe CO₂-uitstoot met gemak in categorie A en kennen een dieselgebruik van 1 op 33. Door de zorgvuldige selectie van materialen kunnen ze voor bijna honderd procent worden gerecycled.

De goedkoopste Aixam kost slechts € 9.999,- de Crossline Premium € 14.470,-.

Meer informatie bij:

Brommobiel Center Limburg
Hingenderstraat 28
6111 AC Sint Joost

0475- 470 471

Aixam 2011 Impulse Crossline Brommobiel Center Limburg LED-verlichting   Aixam 2011 Impulse Crossline Brommobiel Center Limburg Parkeersensoren 

Crossline.

Publicatiedatum 22/11/2010
Wat klanten vertellen
Jo Gerits

SUPER BROMMOBIEL DEALER ALWEER GOED GEHOLPEN MET EEN NIEUWE BROMMOBIEL KOPEN EERLYK GOED EN BEHULPZAAM KOMEN ALLE AFSPRA ...

 10 / 10 Jo Gerits
26-03-2024
Harrie Boumans

Goede service en vriendelijkheid en nette garage

 10 / 10 Harrie Boumans
03-03-2024
Wendie Smeets

Betrouwbare en behulpzame mensen!

 10 / 10 Wendie Smeets
25-01-2024
by Mediazo