• Haal en breng service
  • De nummer 1 Aixam Dealer
  • Totaal ontzorgd
0 / 10
  Heinsbergerweg 48, 6074 AE Melick
  Bel ons direct   0475 - 470 471   0475 - 470 471

Een dikke vette 10 voor Aixam

Terug

"Een grote dikke vette 10+ voor Aixam!!!!

Ik dank letterlijk mijn leven aan mijn 400SL Evolution nadat een vrachtwagen mij over het hoofd zag. De enige brommobiel met een kooiconstructie was sterker dan de kracht van de vrachtwagen en zorgde dat ik anderhalve meter opschoof in plaats van platgereden worden. De mevrouw achter mij in een andere auto stapte huilend (!) uit haar auto toen ik via de passagierskant was uitgestapt - hulde aan de               kooiconstructie - omdat zij dacht dat ik dat nooit had overleefd. Ik ben er met de schrik vanaf gekomen en sterker nog: mijn brommie is gerepareerd en ik heb haar terug. Helaas is meneer de vrachtwagenchauffeur zo vriendelijk geweest om valse gegevens op te geven en dreig ik nu op te draaien voor een hele grote rekening.

Niettemin ben ik vastbesloten om vol te houden en te proberen om mijn vrijheid te behouden. Mijn moeder noemt haar Miss Liberty en ze is als een levend wezen geliefd in mijn hele omgeving. Werkelijk elke keer als ik ga tanken zijn er mensen die ernaar vragen. Wat een leuk wagentje zeg!

Wat is er dat voor één? Trots als een pauw vertel ik dan elke keer dat het een Aixam is en dat ik voor 18 euro 410 kilometer rijd en ALTIJD een parkeerplekje kan vinden, desnoods dwars. En 200 kilo bagage, etc...

Daarom vraag ik ook de folders aan, omdat er veel interesse is en ik iedereen wil adviseren een Aixam aan te schaffen omwille van mijn alleen maar fijne en goede ervaringen.

Ik kan nog eindeloos doorgaan met grappige gebeurtenissen, zoals meer grip hebben in de sneeuw dan de meeste auto's, omwille van het lage gewicht, met
alle leuke gevolgen van dien.. Afijn, ik wil Aixam bedanken voor haar zorg voor veiligheid en de beste brommobielen ooit!    

Publicatiedatum 05/05/2011

Wat klanten vertellen

Super ervaring gehad bij de aanschaf van mijn brommobiel!

Riet Duiven

Bij Brommobielcenter bent u aan het juiste adres voor aankoop, verkoop en onderhoud van brommobielen (ook wel 45km auto's genoemd).

Jan Janssen

Design & Development by MediaZo!