• Haal en breng service
  • De nummer 1 Aixam Dealer
  • Totaal ontzorgd
0 / 10
  Heinsbergerweg 48, 6074 AE Melick
  Bel ons direct   0475 - 470 471   0475 - 470 471

Vetter dan vet, cooler dan cool

Terug

k heb het lang gedacht. Ook lang mijn best gedaan om hip te zijn. Hipper dan hip. Vetter dan vet en cooler dan cool. Zo ben ik zo’n beetje op elk online social medium te vinden. Van Hyves, Facebook, Plaxo, Yammer, Linkedin tot Blip.fm. You name it, I’ve done it, seen it. Ik ben daarnaast totaal MSN-fähig. Hej, hoest en ff chillen, komen zonder problemen uit mijn toetsenbord.

Daarnaast heb ik alle gadgets van de huidige generatie. Met mijn mobiel kan ik naar muziek luisteren, het ding doet de was voor mij en maalt koffiebonen. Ik kan niet wachten tot ik de iPad 3 kan kopen, die naar verluidt ook de kinderen naar school kan brengen. Ook ben ik natuurlijk volledig multitaskbaar. Tijdens het televisie kijken bedien ik mijn laptop, lees ik de krant, maal ik met mijn telefoon de koffiebonen voor morgen en houd er een goed huwelijk op na. Kortom, een man van de wereld met de geest van een 16- jarige in een lichaam van een vent van 46.

Waarom ik zo nodig hip wil zijn? Nou ja, vanwege mijn kinderen. Ik wil een moderne vader zijn en blijven. Maar na vandaag weet ik het niet meer.

Het kwam door een voorval op de weg. Een lange rij auto’s deed moeite om een bejaarde in een 45 km-autootje in te halen. Deze ultratrage levensgevaarlijke seniorenkarren. Eindelijk kon ook ik er langs. Ik keek met een verwoestende blik opzij en zag… een jeugdbejaarde van ongeveer 16 jaar relaxed aan het stuur.

What the fuck! Die brommobielen blijken razend populair bij jongeren! Ze vinden ze cooler, vetter en toffer dan brommers of scooters. Voor onder de achttien geldt de brommobiel als een ‘bijna-auto’. ‘Bij ons op school is het heel cool om er één te hebben, want je bent 16 en je hebt al een auto’, lees ik op internet. Nee, muts. Je hebt geen auto. Je hebt een gevaar op de weg waarin je alleen hoort te zitten met een gleufhoed op en een vrouw met bloemkoolkapsel naast je!!

Daarom moet en wil ik nu mijn nederlaag erkennen. Een brommobiel hip. God, wat voel ik me ineens oud.

Bron : De pers

Publicatiedatum 27/06/2011

Wat klanten vertellen

Super ervaring gehad bij de aanschaf van mijn brommobiel!

Riet Duiven

Bij Brommobielcenter bent u aan het juiste adres voor aankoop, verkoop en onderhoud van brommobielen (ook wel 45km auto's genoemd).

Jan Janssen

Design & Development by MediaZo!